Even voorstellen!

Het Urbanhuis is ontstaan uit passie en plezier voor kamerplanten. Het Urbanhuis wil dit dan ook graag delen met mensen die hier ook zoveel plezier uit halen. Echter maakt het Urbanhuis het een stapje uitdagender, een eigen urban jungle creëren met de kamerplant zaden van het Urbanhuis! Kweek de kamerplanten die je wilt en maak de ontwikkeling mee van zaadje naar prachtige kamerplant. Samen maken we deze wereld wat groener met onze zelf gekweekte kamerplanten.

Het Urbanhuis is voor mij een hobby geworden die mij in het dagelijks leven in balans houdt, het bezig zijn met mijn handen en een nieuwe plant zien opbloeien geeft mij voldoening waardoor ik er met veel plezier mee bezig blijf.

Davide Brouwer met een plant

De extra handen achter het Urbanhuis

Sinds november 2019 beschikt het Urbanhuis over extra handen achter de schermen. Dit zijn niet zomaar extra handen, maar de extra handen van Suz en So Arnhem! Suz en So is een activiteitencentrum die verbinding wil creëren tussen kwetsbare burgers door middel van een dagbesteding.

Door mijn eigen werkverleden in de zorg weet ik hoe bijzonder en waardevol goede dagbestedingslocaties zijn. Los van alles wat ze al bij Suz en So aanbieden, zorgt het Urbanhuis nu voor nog meer leuke taken om te doen.

Weet dat je bestelling met veel liefde wordt verzorgd en klaargemaakt.

Met vriendelijke groeten,
Davide