Even voorstellen

Ik neem je graag mee en laat je kennismaken wie het Urbanhuis is.

Het Urbanhuis is ontstaan uit passie en plezier voor kamerplanten. Ik – Davide wil dit dan ook graag delen met mensen die hier ook zoveel plezier uit halen. Echter maak ik met het Urbanhuis het een stapje uitdagender, door een eigen urban jungle te creëren met de kamerplant zaden van het Urbanhuis!

Kweek de kamerplanten die je wilt en maak de ontwikkeling mee van zaadje naar prachtige kamerplant. Samen maken we deze wereld wat groener met onze zelf gekweekte kamerplanten.

Het Urbanhuis is voor mij een hobby geworden die mij in het dagelijks leven in balans houdt, het bezig zijn met mijn handen en een nieuwe plant zien opbloeien geeft mij voldoening waardoor ik er met veel plezier mee bezig blijf.

De uitvoering van het Urbanhuis doe ik niet helemaal alleen, ik heb extra handen die mij ondersteunen. 

Wie is het Urbanhuis
Davide, eigenaresse het Urbanhuis

De extra handen achter het Urbanhuis

Wie is het Urbanhuis

Door mijn eigen zorgachtergrond weet ik hoe belangrijk het is om maatschappelijk te ondernemen en hoe waardevol het is om een mooie dagbestedingsplek te hebben voor mensen die dat nodig hebben.

Ik zet mij hier graag voor in en vind maatschappelijk ondernemen belangrijk. Het Urbanhuis werkt samen met twee dagbestedingen die een plek bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Een van die plekken is Suz en So. Suz en So is een activiteitencentrum in Arnhem die verbinding wil creëren tussen kwetsbare burgers door middel van een dagbesteding.

De andere plek die het Urbanhuis ondersteunt is de Tuinderij in Wolfheze. De Tuinderij is een van de dagbestedingsplekken van Pro Persona. Samen met de deelnemers kweken we bloemen, planten en groenten. 

Weet dat je bestelling met veel liefde wordt verzorgd en klaargemaakt.

liefs, Davide

Meer informatie over het Urbanhuis