Zeg het me nou, hoe zaai je kamerplantzaden?

Ik heb een video opgenomen over hoe zaai je kamerplantzaden, om jullie plantenliefhebbers meer mee te nemen in het proces. Zo weet je zeker wat je te wachten staat en hoe je dit kan doen. 

Deze video is een onderdeel van mijn videoreeks ‘Planterfanten’. In deze videoreeks bespreek ik verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met kamerplanten. Wil je meer video’s bekijken, mijn kanaal vind je hier

Hierbij een voorbeeld video, waarin ik drie verschillende kamerplantzaden laat zien. Zo weet je precies hoe je kamerplantzaden moet zaaien. 

Bij elke kamerplant staat in de zaaibeschrijving wat de kamerplantzaden nodig hebben om te ontkiemen. In dit filmpje zaai ik de Strelitzia Reginae, Monstera Deliciosa en Aloë Arborescens zaden.

Veel kijkplezier!

Ik doe veel op gevoel, maar soms is het wel fijn om even na te kunnen checken of je eigen gevoel ook daadwerkelijk klopt.

Mocht je het nog niet helemaal zeker weten, stuur me dan gerust een berichtje via de contactpagina van het Urbanhuis. 

Met alle liefde sta ik jou te woord en help ik je verder in het avontuur om kamerplanten uit zaden te laten ontkiemen. 

Ik hoop dat je door het kijken naar deze ‘Planterfanten’ video antwoord hebt gekregen op de vraag ‘hoe zaai je kamerplantzaden’. Ben je na het kijken van de ‘Planterfanten’ video klaar om zelf aan de slag te gaan?

Kijk dan in de webshop welke kamerplanten jij wil gaan kweken! 

Het Urbanhuis

Het Urbanhuis

Bedankt voor het lezen! Mocht er iets onduidelijk zijn, laat het mij dan weten via de contactpagina.

Liefs, Davide