Nooit meer je kamerplanten teveel water geven!

Vegtrug Kamerplant Sensor het Urbanhuis

Nooit meer teveel water geven aan je kamerplanten met de Vegtrug Kamerplant Sensor.

Dan is de Vegtrug Kamerplant Sensor jouw favoriete vriend. Een veelzijdig modern apparaat wat jou helpt om jouw kamerplanten beter te begrijpen. Zo zal je nooit meer je kamerplant teveel water geven en weet je precies hoeveel zonlicht jouw kamerplant nodig heeft. En dat allemaal door één apparaatje. 

Hoe werkt de Vegtrug Kamerplant Sensor?

Door middel van een bluetooth verbinding tussen jouw mobiele telefoon en de Vegtrug Kamerplant Sensor werkt de de sensor en wordt jouw kamerplant geanalyseerd. 

Je plaatst de Vegtrug Kamerplant Sensor in de pot van jouw kamerplant in de aarde. 

Je zet jouw bluetooth aan.

Je installeert de applicatie Vegtrug op jouw mobiele telefoon en opent deze. 

In de applicatie kan je jouw Vegtrug Kamerplant Sensor koppelen aan de kamerplant die jij wilt. 

Vegtrug Kamerplantsensor Xiaomi Kamerplant zaden
Vegtrug Kamerplant Sensor

Wat doet de Vegtrug Kamerplant Sensor?

De Vegtrug Kamerplant Sensor analyseert vier elementen bij jouw kamerplant.

  • De vochtigheid van de potgrond. Door middel van een percentage krijg je te zien hoeveel water jouw kamerplant nodig heeft. Zo weet je zeker dat je nooit meer je kamerplanten teveel water gaat geven.  
  • De voeding in de potgrond. Is jouw kamerplant aan nieuwe potgrond of een scheut kamerplantenvoeding? Ook dit laat de Vegtrug Kamerplant Sensor zien.
  • De mate van zonlicht. Ontvangt jouw kamerplant voldoende zonlicht? Om dat zeker te weten of om juist jouw kamerplant te beschermen is het goed om dit te weten. De Vegtrug Kamerplant Sensor houd dit voor je bij en zal daarin ook laten zien wat de lichtvereisten zijn. 
  • Temperatuur. Hoe warm is de omgevingstemperatuur, is dit warm of koud genoeg voor jouw kamerplant? Deze check doet de Vegtrug Kamerplant Sensor voor jou. 
Vegtrug Kamerplant Sensor het Urbanhuis
Vegtrug Kamerplant Sensor

Hoe ziet de applicatie eruit?

Ik heb een video opgenomen om jullie mee te nemen in het plezier van de Vegtrug Kamerplant Sensor. In dit filmpje laat ik ook de werking van de Vegtrug Kamerplant Sensor zien en open ik de applicatie om te laten zien hoe gebruiksvriendelijk deze is. Deze kan je hier bekijken. 

Ik wil een Vegtrug Kamerplant Sensor!

Het is een musthave voor elk huishouden en kan dan ook goed begrijpen dat je dit in huis wil hebben. Want elke plantenvriend verdiend een goed leven, zonder teveel water toch?

Je vindt hem hier in de shop. 

Het Urbanhuis

Het Urbanhuis

Bedankt voor het lezen! Mocht er iets onduidelijk zijn, laat het mij dan weten via de contactpagina.

Liefs, Davide