Zie jij door de planten het bos niet meer in de zoektocht naar een origineel, groen en duurzaam cadeau? Dan hoop ik dat ik je daar vandaag verder mee kan helpen. 

 

Het Urbanhuis to the rescue

Het is mijn missie om meer mensen bekend te maken met het kweken van eigen kamerplanten. Vele kijken mij met verbazing aan wanneer ik vertel dat ik vele kamerplanten vanuit zaadje heb laten ontkiemen. Hoe dan?! Is dat niet heel moeilijk?!

Uiteraard stel ik jou dan snel gerust, want het is niet ingewikkeld. Het is juist hartstikke leuk om te doen. 

Voordat ik je ga meenemen in wat er allemaal mogelijk is, wil ik je graag meenemen in de achtergrond van Het Urbanhuis. Het Urbanhuis onderneemt maatschappelijk, dit betekend dat ik samenwerk met een dagbesteding die een plek biedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door een cadeau bij het Urbanhuis te bestellen, steun jij dit initiatief. 

Wie is het Urbanhuis

Een origineel, groen en duurzaam cadeau

Ik ben hierin alleen nog één woord vergeten toe te voegen. Uniek! Groene cadeaus worden met de dag populairder en dat begrijp ik goed. Elk bedrijf wilt ook zijn/haar steentje bijdragen aan een groenere wereld. Maar waar kies je dan uit? Er is gelukkig veel keus in een groen cadeau. 

Door zelf kamerplanten te kweken draag je bij aan het milieu, maar ook is het ontspannend, mindful en een leuke tijdsbesteding. Wil je graag alle voordelen horen? Lees dan deze blog.

Wil jij jouw collega’s, vrijwilligers, vrienden een origineel, groen, duurzaam en uniek cadeau doen? Dan kan je in de volgende vijf stappen jouw cadeau zo samenstellen dat het perfect bij jou of jouw bedrijf past! 

Stap 1

Allereerst moeten er uiteraard kamerplantzaden in het pakket zitten. Wat dacht je van de Coffea Arabica. Een makkelijke kamerplant, die niet giftig is. Perfect voor mensen met honden of katten dus. In de winter doet ‘ie het goed in de vensterbank.

Alle andere kamerplantzaden zijn te vinden in de shop. 

Stap 2

Geef je een groen pakket voor de plantenliefhebber cadeau, dan kunnen plantenpotten natuurlijk niet ontbreken. Potten zijn er in alle soorten en maten. Voor kamerplantzaden is het top om te beginnen met wat kleinere potjes. 

kamerplantzaden Groeiset Basic het Urbanhuis

De potjes van het Urbanhuis zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Weet jij al welke kleur het beste bij jou past? Het kan zijn dat jouw favoriete kleur er niet tussen staat, ik kijk graag mee naar welke kleur jij graag wilt! 

Stap 3

Afdekhoesjes zodat je van elke plantenpot een mini broeikasje kan maken, helpen de ontvanger van het pakket om de zaden te laten ontkiemen tot prachtige kamerplanten. Deze handige afdekhoesjes zitten inbegrepen bij dit groene pakket. 

Stap 4

Kamerplantzaden ontkiemen beter in zaai- en stekgrond, je wilt natuurlijk wel dat jouw cadeau een succes blijft. Om hiervoor te zorgen heeft het Urbanhuis zaai- en stekgrond toegevoegd aan dit groene pakket. 

Stap 5

Het is voor de ontvanger fijn om te zien van wie hij/zij dit prachtige cadeau heeft mogen ontvangen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het cadeau past bij het bedrijf, doormiddel van het logo te plaatsen op het cadeau of een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

kamerplantzaden Groeiset Basic Coffea Arabica het Urbanhuis
Een compleet origineel, groen en duurzaam cadeau

Klinken alle vijf de stappen jou goed in de oren? Dan ga ik samen met de dagbesteding graag voor jou aan de slag. 

“Samen met het Urbanhuis zorgen we ervoor dat alle onderdelen naar wens zijn zodat jouw collega’s, vrijwilligers en vrienden met succes eigen kamerplanten kunnen gaan opkweken.”

Via onderstaande knop kan je gemakkelijk een mail sturen om contact met mij op te nemen.