Kweek jouw eigen kamerplanten

Meer groen in huis met jouw zelf gekweekte kamerplanten

Kamerplanten in huis hebben een positief effect op de mens. Er komen ontzettend veel verschillende voordelen bij kijken. Zo werken kamerplanten stress verlagend, zorgen voor een hogere productiviteit, verbeteren je gezondheid en zorgen voor sfeer in huis.

Nadat ik vele eigen kamerplanten heb opgekweekt weet ik zeker dat jij dit ook kan! 

Je hoeft niet eens groene vingers te hebben om jouw eigen kamerplant op te kweken. 

Met de juiste informatie en simpele stappen kan ook jij jouw eigen kamerplanten kweken en genieten van al het moois wat door jouw handen gaat groeien.  

Wanneer je een bestelling plaatst bij het Urbanhuis, steun je een maatschappelijke onderneming. Het Urbanhuis onderneemt maatschappelijk en zet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun kracht.

Jouw bestelling wordt met veel liefde verzorgd en klaargemaakt.

Video afspelen

Bekijk de korte video om verder kennis te maken met het Urbanhuis.

Enthousiaste plantenliefhebbers

Marit
Lees verder
Afgelopen oktober zaden bij Het Urbanhuis gekocht. Ik had wel ervaring met het zaaien van groente en fruit maar kamerplanten was nieuw voor me. Ik heb een aantal zaden besteld en er komen al een aantal boven. Super leuk om te zien dat je dus ook kamerplanten zelf kunt kweken. De service is goed en het word snel verzonden. Als je iets niet weet of je vraagt advies reageren ze snel en nemen ze de tijd voor je. Ik vind het zeker een aanrader om hier je kamerplanten zaden te bestellen!
Julie
Lees verder
Het Urbanhuis wordt gerund door de meest klantvriendelijke vrouw! Ze levert altijd snel en met persoonlijke toets. Ik doe altijd een vreugdesprongetje wanneer ik haar pakketjes in mijn brievenbus vind. Als er toch iets misgaat (bv op de post), helpt zij je altijd, ook al kan ze hier zelf helemaal niets aan doen. Het is gewoon super leuk om je eigen plantjes te zien groeien uit zaadjes, al helemaal met de tips en tricks van het Urbanhuis. Heb ik al gezegd dat het Urbanhuis TOP is?
Previous
Next

Begin met het kweken van jouw kamerplanten