Dé 5 belangrijkste tips om zelf kamerplanten te kweken.

Ben jij toe aan een nieuw DIY project of aan een nieuwe uitdaging? 

Download nu gratis de startersguide, zodat je gelijk kan beginnen met jouw nieuwe DIY project. Kweek jouw eigen kamerplanten op vanuit zaadje! 

In de startersguide geef ik de 5 belangrijkste tips wanneer je gaat starten met het kweken van jouw eigen kamerplanten.

Voorkom de meest gemaakte fouten en gebruik de tips om zelf te groeien en bloeien. 

Startersguide cover

Wie is het Urbanhuis?

Hoi, mijn naam is Davide. Eigenaresse van het Urbanhuis. 

In mijn omgeving word ik ook wel de ‘plantengekkie’ genoemd. Al sinds ik me kan heugen, word ik blij van groen en planten. In 2019 besloot ik om mijn passie te delen met de buitenwereld en zo ontstond het Urbanhuis. Inmiddels strooi ik met zelf gekweekte kamerplanten bij elke housewarming die ik bezoek. Ik vind het super om mijn zelfgekweekte planten met anderen te delen. 

Toen ik net begon zag ik soms door de planten het bos niet meer. Want hoe gaat dat nou precies, kamerplantzaden zaaien? En wat heb ik ervoor nodig? Allemaal vragen waar ook ik mee zat. Ook ik ben gevallen en weer opgestaan – geloof me, bij mij ontkiemde er soms ook niks.

Inmiddels durf ik mezelf een expert te noemen en help ik jou ook graag om jouw eigen kamerplanten te kweken. Daarom deel ik graag wat tips door middel van deze startersguide. 

Klaar om te wroeten in de aarde?

Naast tal van voordelen van zelf kamerplanten kweken die hun weerslag hebben op het milieu, zijn er ook vooral redenen die het op persoonlijk gebied een goed idee maken om planten zelf te kweken.

Zo is een groen project perfect om tot rust te komen. Het onderhouden van de planten die je aan het kweken bent is goede tijdsbesteding of afleiding om je gedachten te verzetten.

Ontspanning door wroeten in de aarde, ben jij daar klaar voor?